top of page

5 mesos i continuem!!!

Aviat farà 5 mesos, que vam constituir-nos com associació. Ho vam fer el 22 de abril, dia de la Mare Terra, pel simbolisme del dia.

El nostre principal objectiu com a associació es la recuperació de senders i camins de ferradura històrics, treballant de forma gratuïta pels petits ajuntaments que no tinguin recursos i finançats principalment per empreses, però també per subvencions que puguem obtenir.

Des de llavors hem «picat molta pedra», mitjançant e-correus, reunions, xarxes socials... per aconseguir diferents objectius: crear xarxa amb d’altres entitats, recerca de socis i de col·laboradors, contacte amb possibles empreses finançadores i finalment contacte amb diferents Ajuntaments.

Els inicis son lents, però continuem.


Com podeu ajudar-nos?

Fent donació de 1 € al mes, mitjançant la plataforma https://www.teaming.net/ , l’import integre anirà cap a l’associació que vosaltres elegiu, esperem que sigui la nostra, però hi ha moltes i molt variades que necessiten la vostra ajuda.


Com podeu ajudar-nos?

Fent m’agrada i retuit al nostre Twitter. Es una forma de ampliar xarxa.

@Ciforests


Com podeu ajudar-nos?

Implicar-vos com a socis físics.

Soci nominal, paguen una quota anual, tenen dret de vot a les assemblees.

Soci Voluntari, no paguen, ofereixen les seves mans en un 75% de les activitats de voluntariat proposades durant l’any, tenen dret de vot en les assemblees.

Podeu contactar-nos pel e-correu: associacioforests@gmail.com o entrar al web www.associaciocimforests.cat i contactar-nos mitjançant el formulari i així de pas, us informeu una mica més de l’associació.


Com podeu ajudar-nos?

Implicar-vos com a socis jurídics.

Soci Col·laborador, aporten recursos puntuals per al funcionament de l’associació o per la realització d’alguna activitat concreta de voluntariat, tenen veu en les assemblees.

Soci Protector, aporten recursos pel funcionament de les Brigades forestals de forma regular, tenen veu en les assemblees.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Sortim al Butlletí SENDèRIA !!!

En el Butlletí SENDèRIA de aquest mes d'octubre ens han publicat un article envers la nostra Associació. https://sompirineu.cat/senderia/neix-lassociacio-per-la-conservacio-i-millora-de-forests-del-ca

bottom of page