top of page

Aquest matí hem presentat la nostra primera subvenció!!!

Aquest matí hem presentat la nostra primera subvenció. Això no garanteix que ens la concedeixin, però es un primer pas. Pensem que podem obtenir una bona puntuació en la classificació, donat que l'hem presentat tenim en compte tots els aspectes demanats.

Obtenir aquesta subvenció ens podria assegurar 2 mesos de treball, però el nostre objectiu es poder treballar tot l'any amb la brigada de senders, (major professionalitat si hi ha continuïtat).

Aquesta subvenció finança els projectes presentats, no a la brigada, i aquest s'ha hagut de circumscriure a una població, la més propera al nostre domicili, per a poder estirar una mica la subvenció.

Si que es cert, que durant aquest dos mesos es realitzaran múltiples actuacions, però totes centrades en la mateixa població.

Com que el nostre primer objectiu es ajudar al màxim de pobles possibles a recuperar els senders i camins de ferradura, les subvencions sempre es quedaran una mica curtes.

Es per això que des de el primer moment, hem buscat la complicitat de les empreses, per a poder tirar endavant aquesta tasca. Desitges col·laborar amb nosaltres?

10 views0 comments

Recent Posts

See All

Sortim al Butlletí SENDèRIA !!!

En el Butlletí SENDèRIA de aquest mes d'octubre ens han publicat un article envers la nostra Associació. https://sompirineu.cat/senderia/neix-lassociacio-per-la-conservacio-i-millora-de-forests-del-ca

bottom of page