top of page
Erill-la-vall-camino-herradura.jpg

ASSOCIACIÓ PER LA CONSERVACIÓ I MILLORA DE FORESTS

Vols fer-te soci?

Primer llegeix els diferents tipus de soci que pots ser. Desprès contacta amb nosaltres mitjançant l'apartat de contacte de la pàgina d'inici. Ens posarem en contacte amb tu, en un espai breu de temps.

TIPUS DE SOCIS

SOCIS NOMINALS

 Socis nominals, son persones físiques, tenen dret a veu i vot en les assemblees, que prové del fet que realitza el pagament de les quotes que estipuli l’associació

SOCIS VOLUNTARIS

Socis voluntaris, son persones físiques, tenen dret a veu i vot en les assemblees, que prové del fet que ha participat en com a mínim el 75% de les activitats que s’hagin proposat des de l’ultima assemblea general.

SOCIS FUNDADORS

Socis fundadors, son persones físiques, tenen dret de veu i vot en les assemblees, que prové del fet de la fundació de l’associació.

SOCIS TREBALLADORS

Socis treballadors, son persones físiques, tenen dret de veu i vot en les assemblees, que prové del fet de treballar per l’associació.

SOCI COL·LABORADOR

Soci Col·laborador, son persones jurídiques, que aporten recursos puntuals per al funcionament de l’associació o per la realització d’alguna activitat concreta de voluntariat, regulades mitjançant convenis de col·laboració. Tenen dret a designar una persona que sigui la seva veu en les assemblees.

SOCI PROTECTOR

Soci Protector, persones jurídiques, que aporten recursos pel funcionament de les Brigades forestals, mitjançant aportacions de capital de forma regular i regulades mitjançant convenis de col·laboració. Tenen dret a designar una persona que sigui la seva veu en les assemblees.

SOCIS D'HONOR

Soci d’Honor, poden ser son persones físiques o jurídiques, tenen dret a veu en les assembles. Son persones o empreses que s’hagin destacat en activitats relacionades directa o indirectament amb els objectius de l’associació.

bottom of page